ΠΑΣΙΚΑ: Καταδικάζει την επίθεση με μαχαίρι κατά επιχειρηματία – «Η πολιτεία μένει για πολλοστή φορά εκτεθειμένη»

Την αντίδραση του για περιστατικό, όπου επισκέπτης σε κέντρο αναψυχής  χρησιμοποίησε μαχαίρι κατά του επιχειρηματία, όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει  το απαιτούμενο από το διάταγμα safepass, ώστε να του επιτραπεί η είσοδος εντός του χώρου, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ( ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α.).

«Δυστυχώς για πολλοστή φορά δικαιωνόμαστε πλήρως. Δυστυχώς όμως και η πολιτεία για πολλοστή φορά μένει εκτεθειμένη. Είχαμε παραθέσει τις ανησυχίες μας από την αρχή  σχετικά με την συγκεκριμένη πρόνοια αλλά η πολιτεία κώφευσε», προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμα, «ας αναλογιστεί ο αρμόδιος υπουργός, η κυβέρνηση γενικότερα  αλλά και όσοι μας χαρακτήρισαν ευθυνόφοβους και αντιδραστικούς, ποια θα ήταν η θέση τους σήμερα αν μη κακό χίλιες φορές είχε το συμβάν αυτό μια άλλη κατάληξη».

«Η θέση μας παραμένει ξεκάθαρα αναλλοίωτη, ότι ο ρόλος αυτός ανήκει στα εξουσιοδοτημένα από το κράτος άτομα και ότι άλλο λέγεται είτε είναι προφάσεις εν αμαρτίαι είτε αδυναμία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.