Οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΝΟ καλούν το Υπουργείο Υγείας να αναλάβει τα δημόσια νοσηλευτήρια και να απομακρύνει τον ΟΚΥΠΥ τόνισε ο Θεόδωρος Πετέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μιλώντας στην απογευματινή εκπομπή του ΑΣΤΡΑ «Επικαιρότητα Αλλιώς», ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ ανέφερε ότι στον ΟΚΥΠΥ τη δεδομένη στιγμή ελέω κορωνοϊού υπάρχουν άνθρωποι που δεν εμπνέουν, ούτε καθοδηγούν. Πρόσθεσε ότι προσπαθούν να μεταφέρουν τις δικές τους ελλείψεις στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Πετέλης τόνισε ότι οι του ΟΚΥΠΥ δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η δημόσια υγεία λόγω του κορωνοϊού κατηγορώντας τους για επαναλαμβανόμενα λάθη. Σημείωσε ακόμα ότι με αυτούς τους ανθρώπους κλονίζεται η ασφάλεια μέσα στα δημόσια νοσηλευτήρια καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά κάποιοι βρίσκονται στα γραφεία τους και απλά βγάζουν εγκυκλίους.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ υπέδειξε ότι αν ο Υπουργός υγείας επιζητεί όπως η κρίση της πανδημίας περάσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και σωστά, τότε δεν έχει άλλη επιλογή από την απομάκρυνση του ΟΚΥΠΥ από τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η ΠΑΣΥΝΟ απέστειλε ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας.