ΠΑΣΥΞΕ: Μεγάλο ενδιαφέρον για τις επιδοτημένες καλοκαιρινές διακοπές

Έλα στο Google News

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους πολίτες για τις επιδοτημένες καλοκαιρινές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα για άτομα που έχουν εμβολιαστεί ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΞΕ Χάρης Λοϊζίδης.

Διαβάστε επίσης: 

Τα ξενοδοχεία με επιχορηγημένες διακοπές για εμβολιασμένους

Μιλώντας στην μεσημβρινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ είπε ότι οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, λέγοντας ότι σε πολλές περιπτώσεις οι τιμές είναι επιδοτημένες και από τα ξενοδοχεία, λόγω της πανδημίας. Ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι ίσως τις επόμενες μέρες προστεθούν και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες στον κατάλογο, ενώ σημείωσε ότι ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα έμπαιναν τόσα ξενοδοχεία στο πρόγραμμα υπολογίζοντας ότι θα ήταν γύρω στα 170 και όχι πέραν των 220. Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι καλό, γιατί βοηθά τους Κύπριους πολίτες να πάνε διακοπές στο νησί και όχι σε άλλες χώρες, ενώ σημείωσε ότι είναι μια θετική νότα και για τα ξενοδοχεία προκειμένου να καλύψουν τρύπες.

Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα το φετινό καλοκαίρι, με τις αφίξεις τουριστών που είναι εμβολιασμένοι το επόμενο διάστημα.

Για τους εμβολιασμούς των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι υπήρξε ανταπόκριση πέραν των 100-120 ξενοδοχείων ενώ έχουν επιδείξει ενδιαφέρον πέραν των 2.000 εργαζομένων.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.