ΠΑΣΥΞΕ: Συγκρατημένη αισιοδοξία για το 2022

Υπό την αίρεση της πανδημίας, το 2022 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η χρονιά της έναρξης της ανάκαμψης της τουριστικής βιομηχανίας δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στην Πρωινή Έκδοση επεσήμανε ότι κατά τις επαφές του Συνδέσμου Ξενοδόχων στο εξωτερικό με μεγάλους τουριστικούς εταίρους του η Κύπρος έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια και όπως είπε, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Σημείωσε ότι η τριμηνία Αυγούστου Οκτωβρίου έδειξε μια δυναμική ως προς τις αφίξεις η οποία όπως ανέφερε εκτιμάται ως προμήνυμα για την επερχόμενη σεζόν.

Οι αριθμοί αφίξεων που καταγράφηκαν τόσο τον Οκτώβριο όσο και το Νοέμβριο αποτέλεσαν ένα καλό υπόβαθρο για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν δήλωσε από την πλευρά του ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Χάρης Παπαχαραλάμπους.

Σημείωσε ότι οι προκρατήσεις για το καλοκαίρι είναι αισθητά μειωμένες σε σύγκριση με πριν τρία ή τέσσερα χρόνια καθώς, όπως είπε, ο κόσμος βλέποντας τις εξελίξεις λόγω της πανδημίας προτιμά να κλείνει τα ταξίδια του την τελευταία στιγμή για να αποφεύγει πολλές αλλαγές.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei