ΠΑΣΥΞΕ: Θετικά μηνύματα από Ευρώπη για 2022

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Χάρης Λοϊζίδης εκφράζει την αισιοδοξία που διακατέχει τον ξενοδοχειακό κόσμο για το 2022, αντλώντας θετικά μηνύματα από τις συμμετοχές σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις από μέλη του ΠΑΣΥΞΕ αλλά και από δράσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣε παρέμβαση του, στο νέο τεύχος του περιοδικού «Ξενοδόχος» του ΠΑΣΥΞΕ, ο κ. Λοϊζίδης σημειώνει ότι «δεν πρέπει οι δυσκολίες να μας σταματήσουν και ότι η υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030 πρέπει να καθοδηγεί τις ενέργειες όλων».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η αξιολόγηση της τουριστικής χρονιάς που έφυγε αλλά και των προοπτικών του 2022, πάντα κάτω από το πρίσμα των συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία covid-19, είναι από τις κύριες θεματικές που περιλαμβάνονται στο «Ξενοδόχος».

Ιδιαίτερη αναφορά στο τεύχος γίνεται στα συμπεράσματα παρουσιάσεων του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και συμμετοχών σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, οι οποίες αποδεικνύουν ότι υπάρχουν πάρα πολύ καλοί οιωνοί για τη διάθεση για ταξίδι. Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση του υφυπουργού Τουρισμού, Σάββα Περδίου, μετά από παρουσίαση του νέου κυπριακού τουριστικού προϊόντος στο Λονδίνο, ο οποίος ανέφερε ότι «νιώθουμε ότι θα είναι μια καλή χρονιά το ’22 για τη βρετανική αγορά. Θα εξαρτηθεί και από την έκβαση της πανδημίας».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei