Πατέρας ξέχασε την τετράχρονη κόρη του στο τρένο – Τη βρήκε 20 χρόνια μετά

Ένα κοριτσάκι που είχε χαθεί σε τρένο όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών, βρήκε ξανά την οικογένειά του μετά από δύο… δεκαετίες!

Η γυναίκα, που όταν ήταν μικρή ξεχάστηκε στο τρένο από τον πατέρα της, μεγάλωσε με θετούς γονείς, καθώς -μυστηριωδώς- ταξίδεψε από τη Λευκορωσία στη Ρωσία και η οικογένειά της δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει.

Είκοσι χρόνια μετά, ο σύντροφός της απλά έκανε μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και βρήκε την πραγματική οικογένεια της Yulia Gorina.

Η 24χρονη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ταξιδέψει για να βρει την οικογένειά της, με την οποία έκαναν τεστ DNA για να σιγουρευτούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Οι γονείς της, που σήμερα είναι κοντά στα 50, την υποδέχθηκαν με συγκίνηση, ενώ ο πατέρας της τής ζήτησε «συγγνώμη».

Η Yulia θυμάται μόνο να ταξιδεύει με έναν άνδρα και μία γυναίκα και να αποφεύγουν τις Αρχές. Μετά από τρεις εβδομάδες, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και αφού απέτυχαν στον εντοπισμό της οικογένειάς της, την μετέφεραν σε ορφανοτροφείο, όπου και μεγάλωσε. Λίγα χρόνια μετά, υιοθετήθηκε από μία οικογένεια με δύο γιους.

Όταν οι πραγματικοί της γονείς πήγαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης κόρης τους, θεωρήθηκαν ύποπτοι για δολοφονία.

Άγνωστο παραμένει το ποιος ευθύνεται για την απαγωγή της.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy