Πέφτει η θερμοκρασία την Κυριακή

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και τα δυτικά. Οι άνεµοι θα καταστούν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ και το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρείται παροδική συννεφιά, που πιθανό να δώσει µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και σταδιακά, στα προσήνεµα, µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αργότερα θα καταστεί µέχρι ταραγµένη, στα προσήνεµα.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά, τα ορεινά και το εσωτερικό, θα είναι παροδικά συννεφιασµένος, µε πιθανότητα µεµονωµένων βροχών.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή. Την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Οι θερµοκρασίες που καταγράφηκαν σήµερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευµα ήταν:

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 34°C 15°C 23%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 29°C 20°C 59%
Λεμεσός: 29°C 18°C 55%
Αεροδρόμιο Πάφου: 28°C 18°C 65%
Φρέναρος 30°C 18°C 48%
Πρόδρομος 26°C 12°C 51%
Πόλις Χρυσοχούς 28°C 18°C 63%

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.