Πέντε κατηγορίες αντιμετωπίζει ύποπτος ως εκ των διοργανωτών εκδήλωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας

Πέντε κατηγορίες αντιμετωπίζει άνδρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος θεωρείται εκ των διοργανωτών εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 50 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν χθες στο ΓΣΠ και από εκεί οι ιδιοκτήτες τους πορεύτηκαν προς την Πλατεία Ελευθερίας και στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, φώναξαν διάφορα συνθήματα και γύρω στις 18:30 διαλύθηκαν ειρηνικά.

Αφού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα, μέλη της Δύναμης προχώρησαν σε έρευνα στην οικία άνδρα ηλικίας 41 ετών,  κάτοικου χωριού της επαρχίας Λάρνακας.

Από την έρευνα στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και έξι αμπούλες που περιείχαν αναβολικές ουσίες.

Ο 41χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο ύποπτος αντιμετωπίζει πέντε συνολικά κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, αμέλεια για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος, παράνομη προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών και απαγορευμένης ουσίας και παράνομη κυκλοφορία απαγορευμένου φαρμάκου στη Δημοκρατία χωρίς άδεια.

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λάρνακας και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας).

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.