Το συμπαγές μέτωπο των συντεχνιών της ΑΗΚ, οι ξεκάθαρες θέσεις με επιχειρήματα και η σταθερότητα της επιδίωξης των θέσεων να αντιμετωπισθεί καθώς δεν υπήρχαν επιχειρήματα για να αντικρούσουν τα επιχειρήματα της ΑΗΚ ανέφερε εκ μέρους της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ ο Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ τόνισε ότι από τη χθεσινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΑΗΚ βγαίνει κερδισμένη και δυνατή καθώς δεν αμφισβητούνται τα περιουσιακά στοιχεία της Αρχής Ηλεκτρισμού. Πρόσθεσε ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει από τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο κ. Κωνσταντίνου πρόσθεσε ότι θα παρακολουθούν κατά πόσο όλα όσα συζητήθηκαν θα γίνουν πράξεις. Εξέφρασε επίσης την ελπίδα να μην προσγειωθούν ανώμαλα και η ΑΗΚ να γυρίσει σελίδα.


Εκ μέρους της ΕΠΟΠΑΗ ΣΕΚ ο Πέτρος Πετρίδης ανέφερε ότι η χθεσινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είχε προεκλογικό χαρακτήρα σημειώνοντας ότι κάποιοι από τους στόχους που τέθηκαν ενώπιον του Προέδρου έχουν επιτευχθεί. Σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επιτεύχθηκε η διασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του οργανισμού.