Πέραν των 7 εκ. ευρώ θα στοιχίσει ο νέος Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίας Νάπας

Πέραν των 7 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να στοιχίσει η κατασκευή νέου Πυροσβεστικού Σταθμού Αγίας Νάπας, έργο για το οποίο σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, το Τμήμα Δημοσίων Εργων του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνών και Έργων προχώρησε σε προκήρυξη του διαγωνισμού (Αρ. Διαγωνισμού: A/5/2022(E)).

Σε γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι «το συνολικό εμβαδόν του Έργου ανέρχεται σε 2350m2 (ισόγειο εμβαδού 1800m2 και όροφος εμβαδού 550m2). Το Έργο περιλαμβάνει χώρους διοίκησης, εκπαίδευσης, άθλησης, αποδυτήρια, χώρους διημέρευσης και διανυκτέρευσης του προσωπικού, χώρους αποθηκών και αμαξοστάσιο, εμβαδού 600m2 και οκτώ θέσεων, για τη στάθμευση των πυροσβεστικών οχημάτων».

Επίσης «το Έργο περιλαμβάνει εξωτερικούς χώρους ασκήσεων, χώρο στάθμευσης για 25 οχήματα, εξωτερικό χώρο για πλύση των πυροσβεστικών οχημάτων, υπόγεια δεξαμενή καυσίμων για ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων και υπόγεια δεξαμενή νερού για τη δοκιμή των πυροσβεστικών αντλιών. Η κατηγορία του Έργου είναι Οικοδομικό και κατατάσσεται στη Β΄ Τάξη».

Προστίθεται ότι «το Εργο θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο Μελέτη, Κατασκευή και 12ετής Συντήρηση και η εκτιμώμενη αξία του είναι €7.378.000 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η 27/01/2023».

Σημειώνεται ότι «το Συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί εντός του προσεχούς Απριλίου και η διάρκεια μελέτης και κατασκευής του είναι 30 μήνες».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.