Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι χρηματοδότης του κυβερνώντος κόμματος

Ένα δικηγορικό γραφείο της Πάφου βρίσκεται πίσω απο τα διαβατήρια που παραχωρήθηκαν σε ανώτερους αξιωματούχους στην Καμποτία ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είναι χρηματοδότης του κυβερνώντος κόμματος και όπως ανέφερε ηταν ο ίδιος που εμπλέκεται στη καταστροφή της παράκτιας ζώνης στην Πέγεια.

Πρόσθεσε ότι οι συγκεκριμένοι αξιωματούχοι αγόρασαν ακίνητη περιουσία στην Κύπρο και συγκεκριμένα πολυτελείς επαύλεις στην Πέγεια.

 

Ο κ. Περδίκης τόνισε ότι 3-4 εταιρείες στην Πάφο είναι που κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά και έχουν ισχυρές διασυνδέσεις με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Κύπρου και την παρούσα κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Περδίκης τόνισε ότι από όλη αυτή την αναστάτωση χάνει και εκτίθεται διεθνώς η Κύπρος και ο μόνος που κερδίζει είναι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και η κλίκα του.

Πρόσθεσε ότι το Κίνημα Οικολόγων καλεί την κυβέρνηση από το 2012 όπως υπάρξει διαφάνεια στο πρόγραμμα των πολιτογραφήσεων.

Α.Δαμιανού για διασυρμό της Κύπρου: Αναστασιάδης και Υπουργοί κάνουν τις πάπιες

Ακούστε την παρέμβαση στο 40ο λεπτό

 

Διαβάστε ακόμα: