Περδίκης: Ο ιδιοκτήτης του CYPRA εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι είναι σύζυγος της Γενικής Λογίστριας

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Γιώργος Περδίκης την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Άστρα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα που γίνονται στις επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Σε κοντέινερς διαβίωναν οι εργαζόμενοι στο σφαγείο CYPRA

Κούσιος για άθλιες συνθήκες στο σφαγείο Cypra: «Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα»

Στεφάνου: Άθλιες συνθήκες διαβίωσης των εργατών – «Τα έχουμε επιλύσει όλα» έλεγε η κυβέρνηση

Μιλώντας στον Άστρα ο βουλευτής των Οικολόγων είπε ότι στο παρελθόν έγιναν καταγγελίες και αναφορές για το συγκεκριμένο σφαγείο, αλλά φαίνεται – είπε – ότι ο ιδιοκτήτης εκμεταλλευόταν το ότι είναι σύζυγος της γενικής Λογίστριας. Όπως είπε, υπήρξε και αλληλογραφία με το Υπουργείο Εργασίας στο παρελθόν και λήφθηκαν και κάποια μέτρα εναντίον της εταιρίας.

Ο Γιώργος Περδίκης σημείωσε ότι ο κίνδυνος είναι τεράστιος, αφού η μόλυνση πρέπει να ξεκίνησε πριν μέρες και οι εργαζόμενοι αυτοί κινούνταν σε όλη την Κύπρο, ενώ δεν είχαν εφαρμοστεί τα πρωτόκολλα.

Σημείωσε επίσης ότι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής θα έπρεπε να περάσουν από τεστ με έξοδα της εταιρίας και να υπήρχαν ήδη επιπτώσεις για την εταιρία.

Σε ότι αφορά τη διαβίωση των εργαζομένων στο συγκεκριμένο σφαγείο ο κ. Περδίκης είπε ότι από πληροφόρηση που είχε, οι συνθήκες αυτές ήταν πολύ άθλιες.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.