Παράθυρα/ Ορίζοντας

Περί Έρωτος και άλλων Τινών στο Σατιρικό Θέατρο

Μια σύνθεση του Γιώργου Νεοφύτου με ποιήματα, κείμενα και τραγούδια του Μπέρτολντ Μπρεχτ.

Η Πάνω Σκηνή του Σατιρικού θεάτρου παρουσιάζει σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους την παράσταση «Περί Έρωτος και άλλων Τινών», μια σύνθεση του Γιώργου Νεοφύτου με ποιήματα, κείμενα και τραγούδια του Μπέρτολντ Μπρεχτ.

Το έργο είχε παρουσιαστεί αρχικά το 1998 από τη Νέα Σκηνή του ΘΟΚ, σε σκηνοθεσία Στέφανου Κοτσίκου και τους Τζένη Γαιτανοπούλου, Ανδρέας Τσουρής, Στέλλα Φυρογένη, Λία Βίσση και Σάββα Σάββα στη σκηνή.

Στη παραγωγή του Σατιρικού όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: «η  Αννίτα Σαντοριναίου σε μια πρώτη συνεργασία με το Σατιρικό Θέατρο συναντά επί σκηνής τον σκηνοθέτη της παράστασης Νεοκλή Νεοκλέους, τη Μάρα Κωνσταντίνου, τη Χριστιάνα Λάρκου και τον μουσικό Σάββα Σάββα σε ένα ταξίδι στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, μέσα από την ποίηση και τα τραγούδια του εμβληματικού συγγραφέα Μπέρτολτ Μπρέχτ.

Στο «Περί Έρωτος και άλλων Τινών» παρουσιάζεται η συναισθηματική πορεία του ανθρώπου. Ο κεντρικός άξονας της παράστασης βασίζεται στο ερώτημα «Πόσο είναι δυνατόν να υπάρξει πραγματική αγάπη και έρωτας μέσα από τον έλεγχο και την υποταγή του ανθρώπου σε μια σαθρή και άνιση κοινωνία;».

Συντελεστές:

Ιδέα/Σύνθεση κειμένων: Γιώργος Νεοφύτου, Σκηνοθεσία: Νεοκλής Νεοκλέους, Σκηνικά/Κοστούμια: Μαρίζα Παρτζίλη, Μουσική Επιμέλεια/Σύνθεση: Σάββας Σάββα, Σχεδιασμός Φωτισμού: Σταύρος Τάρταρης

Ηθοποιοί: Αννίτα Σαντοριναίου, Νεοκλής Νεοκλέους, Μάρα Κωνσταντίνου, Χριστιάνα Λάρκου και ο μουσικός Σάββας Σάββα.

ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 8.30μ.μ.

11, 12, 13, 16, 18, 19, 20, 26, 27

και 30 Σεπτεμβρίου, 8.30μ.μ.

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com, Πληροφορίες και Κρατήσεις: ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 22-312940, E-mail: [email protected]

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων είναι απαραίτητη η προκράτηση και η προαγορά εισιτηρίου. Στις παραστάσεις θα τηρούνται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο. Παρακαλείται το κοινό όπως προσέλθει έγκαιρα στο θέατρο για αποφυγή τυχόν συνωστισμού.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.