Πετά σήμερα το απόγευμα για τη Βουλγαρία η Ένωση, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή των «βυσσινί» θα καταλύσει στο αθλητικό κέντρο του Μπράβετς για ένα δεκαήμερο, όπου εκεί ο Γιώργος Κοσμά έχει στόχο να θέσει τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Στη Βουλγαρία θα γίνουν και τρία φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά: 

20/7 με αντίπαλο την HAPOEL AFUAL,
24/7 με την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και τέλος στις
27/7 με την ΞΑΝΘΗ.

Η Ένωση θα μεταβεί στη Βουλγαρία με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ της.

Οι προσθήκες θα είναι συνεχόμενες μέχρι να συμπληρωθεί το ρόστερ με το πολύ μειωμένο μπάτζετ που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Κοσμά. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι το μπάτζετ θα ήταν στις 900.000 ευρώ, αλλά φαίνεται πως ούτε αυτό το νούμερο μπορεί να φτάσει και θα είναι πολύ πιο κάτω ακόμη.

Στην αποστολή για τη Βουλγαρία συμμετέχει το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή Γιώργο Κοσμά, τον βοηθό του Λευτέρη Ελευθερίου και τον γυμναστή Κώστα Κουμή.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή από το περσινό ρόστερ είναι οι Μπόρις Κλέιμαν, Κωνσταντίνος Πέτρου, Βασίλης Βαλιάνος, Χοφ Αμπαρτσουμιάν, Δημήτρης Μουλαζίμης, Ανδρέας Κυριάκου, Ζιγκοζί Ουντόζι, Ιράκλι Μαϊσουράντζε, Λοΐζος Κοσμά, Αντώνης Κουμής, Γκονζάλο Ζαράτε, Θεόδωρος Κολοκούδιας, Ραφαήλ Ελευθερίου. Σε ό,τι αφορά τα νέα αποκτήματα, στην αποστολή βρίσκονται ο Πολωνός επιθετικός Ματέους Σεπάνιακ, ο Βραζιλιάνος μέσος Κάρλος Αλμπέρτο και ο Δημήτρης Δημοσθένους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, ο 31χρονος Ισραηλινός Ντουντού Μπιτόν είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ένωση.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο παίκτης προτάθηκε, αλλά δεν ενδιαφέρει.

Νίκος Μουλαζίμης