Πιάσαμε πάτο στη βιώσιμη ανάπτυξη – ΑΚΕΛ: Ο απολογισμός μιας 8ετούς διακυβέρνησης νεοφιλελευθερισμού, συντήρησης και έλλειψης οράματος

Αποκαρδιωτικά είναι για την Κύπρο τα αποτελέσματα της πρόσφατης Έκθεσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αποτυπώνει την κατάσταση και την πρόοδο των χωρών της Ευρώπης σε τομείς όπως η ποιοτική υγεία και παιδεία, οι κοινωνικές ανισότητες και η φτώχεια, η περιβαλλοντική πολιτική, η ισότητα των φύλων, η διαφθορά και το κράτος δικαίου.

Η Κύπρος κατατάσσεται 29η από 31 χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου…

Σε δηλώσεις του για τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, τονίζει ότι η Κύπρος χρειάζεται και αξίζει μία διαφορετική πορεία, χρειάζεται ένα νέο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης που να παράγει ευημερία για όλους και όχι για τους λίγους.

Ένα νέο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης που να σέβεται το περιβάλλον και τους εργαζόμενους, να στηρίζει ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος και να εμπεδώνει το κράτος δικαίου και τη διαφάνεια, προσθέτει ο κ. Στεφάνου.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ τονίζει επίσης ότι αυτός είναι ο απολογισμός μιας 8ετούς διακυβέρνησης νεοφιλελευθερισμού, συντήρησης και έλλειψης οράματος. Αυτός είναι ο απολογισμός μιας κυβέρνησης που θεωρεί ως τη μεγαλύτερη επένδυση τα καζίνο και που διαπρέπει στην εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy