Πιάστηκε και πάλι «αδιάβαστος» ο Νίκος Χριστοδουλίδης – Θα κάνει έργα εκεί που… ήδη υπάρχουν

Άγνοια ή απλά καμία επαφή με την πραγματικότητα; Ο Νίκος Χριστοδουλίδης πιάστηκε και πάλι αδιάβαστος, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του, ο υποψήφιος για την προεδρία είπε ότι δεν υπάρχουν συνεταιρισμοί στην επαρχία Πάφου, προσπαθώντας ουσιαστικά να πείσει ότι θα κάνει έργα εκεί που… ήδη υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο περιοδείας του στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου είπε μεταξύ άλλων ότι «βλέπουμε ότι οι συνεταιρισμοί οι οποίοι δημιουργούνται μπορούν να λύσουν προβλήματα. Συνεταιρισμοί όμως που δεν υπάρχουν, ανά τα παγκύπριο, για παράδειγμα στην Πάφο, δεν υπάρχει».

Την αντίθεσή του με δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου εκφράζει ο Σύνδεσμος Ποιμνιοτρόφων Πάφου διά στόματος του προέδρου του Συνδέσμου Ποιμνιοτρόφων Ακάμα Πάφου και Επαρχιακού Γραμματέα του Παναγροτικού Πάφου, Πανίκου Κάπονα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ως Συνεταιρισμός όχι μόνο αυτοί, αλλά και πολλοί άλλοι συνεταιρισμοί που είναι πολύ επιτυχημένοι στην επαρχία Πάφου.

Ο Σύνδεσμος Ποιμνιοτρόφων Πάφου εκφράζει την πικρία του για τις δηλώσεις του συγκεκριμένου υποψηφίου σημειώνοντας πως «έπρεπε να γνωρίζει περισσότερα για τον απλό κόσμο του μόχθου και της βιοπάλης».

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.