Πιέζει το οικονομικό


Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση είναι κάτι το οποίο στοιχίζει στη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να ξεπεράσει το ψηλό εμπόδιο που έχει να κάνει με το οικονομικό.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες, ωστόσο στη Νέα Σαλαμίνα είναι κάπως διαφορετικά τα δεδομένα. Η ομάδα κατάφερε να μαζέψει ξανά κόσμο στο γήπεδο (όχι όλο αφού υπάρχει και το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου) και τα χρήματα που μάζευε από τους αγώνες που έδινε εντός έδρας δεν υπάρχουν. 


Την ίδια στιγμή η ομάδα θέλει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και αυτό είναι κάτι που ακολουθείται πιστά τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά τα προβλήματα καλούνται να απαντηθούν μέσα από τις τηλεδιασκέψεις που θα γίνουν.

Στόχος δεν είναι να αποφύγει τις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό, αλλά να δοθεί μια βοήθεια ώστε να μην προκύψουν περαιτέρω προβλήματα. Γιατί με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Ο κόσμος πάντα στέκεται στο πλευρό της ομάδας και βοηθά με κάθε τρόπο, αλλά τώρα θα πρέπει και οι αρμόδιοι να δώσουν επιπλέον λύσεις.

Όλα αυτά ισχύουν με δεδομένο ότι θα δοθεί παράταση στην αγωνιστική περίοδο. Γιατί μπαίνουν στη μέση και επιπλέον υποχρεώσεις των σωματείων. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News