Πήγαν να ξεγελάσουν τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να παραστεί σε προεκλογική εκδήλωση

Μα και τον κ. Παυλόπουλο, κε Χριστοδουλίδη; 

Αν το επιτελείο Χριστοδουλίδη, ο ίδιος ο τέως ΥΠΕΞ και διεκδικητής της προεδρίας της Δημοκρατίας, έφτασε στο σημείο να ξεγελά και τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να παραστεί σε προεκλογική του εκδήλωση, τότε όχι μόνο πρέπει να απολογηθεί δημόσια στον κ. Παυλόπουλο, αλλά και να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Τέτοια ρεζιλίκια πριν καβαλήσει καλά-καλά το καλάμι δεν ξαναείδαμε στην πολιτική ιστορία του τόπου.

Μπορεί να είναι…ξεκάθαρος και να μην αναφέρει(!) αν έκανε ή όχι fake accounts μέσα από τα οποία έβριζε συνεργάτες και αντιπάλους, δημοσιογράφους και πολιτικούς, αλλά και οι κοινοί θνητοί χόρτασαν από σανό.

Εκτός κι αν πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο, αυτή τη συμπεριφορά, θα πείσει ότι είναι πραγματικά συνεχιστής του κ. Αναστασιάδη, των πολιτικών και των πρακτικών του…

Ας διδαχθεί τουλάχιστον από την αναξιοπιστία που εισέπραξε ο κ. Αναστασιάδης από την κακή πρακτική του να κοροϊδεύει τους πάντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, ο κ. Παυλόπουλος δεν γνώριζε για την συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία διαφημιζόταν ως ομιλητής και θεωρεί πως εξαπατήθηκε και γιαυτό δεν παρέστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν εκνευρισμένος, αφού είχε ενημερωθεί πως καλέστηκε να έρθει στην Κύπρο μαζί με τον Γάλλο οικονομολόγο και συγγραφέα, Ζακ Αταλί, για να παρευρεθεί σε εκδήλωση εις μνήμη του Γίαννου Κρανιδιώτη, σε οργάνωση του Ιδρύματος Κρανιδιώτη.

Αργότερα, είχε ενημερωθεί πως ο Αταλί δεν θα πήγαινε τελικά και πως γίνονταν προσπάθειες για να παρευρεθεί η Ιταλίδα πολιτικός, Φεντερίκα Μογκερίνι. Οι ίδιες πηγές λένε ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε στον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ότι η εκδήλωση που θα παρευρεθεί θα ήταν προεκλογική και ότι θα είχε οποιαδήποτε σχέση ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

 

Cache 980X980 Analog Medium 538071 84273 22 10 16 1645031

 

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ ενώ παράλληλα όλες οι αναφορές, και οι αναρτήσεις σχετικά με την πιο πάνω εκδήλωση έχουν αφαιρεθεί από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με άγνωστη ημερομηνία του επαναπρογραμματισμού της.
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy