Δεν πήραν καν έγκριση από την ΕΕ για το νομοσχέδιο των κρατικών εγγυήσεων

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ χωρίς να πάρει την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το νομοσχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις, ξεκίνησε εδώ και μέρες διαφημιστική καμπάνια κατά της αντιπολίτευσης που καταψήφισε το κρατικό ν/σ. 

Διαβάστε επίσης: Ενώπιον της Επ. Οικονομικών τίθεται σήμερα το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις

Όπως αναφέρθηκε σήμερα, στην Επιτροπή Οικονομικών, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις προς πιστωτικά ιδρύματα για την παραχώρηση δανείων σε επιχειρήσεις και αυτοτελώς εργαζομένους, οι κυβερνώντες δεν πήραν καν έγκριση από την ΕΕ για το νομοσχέδιο και θα χρειαστούν μήνες πριν εφαρμοστεί.

Αυτό υπογραμμίζει ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, με ανάρτηση του στα social media, ο οποίος καταγγέλλει τη στάση αυτή του Κυβερνώντος κόμματος με μία σημείωση από τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίας.

«Τα πιο πάνω μέτρα θα τεθούν υπόψη της γενικής διεύθυνσης ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τελικής έγκρισης και η ενεργοποίηση τους θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήψη της σχετικής έγκρισης».

Η ανάρτηση του Άριστου Δαμιανού:

Αφού είπαν του κόσμου τα ψέματα για τις κρατικές εγγυήσεις (ακόμα κ με πληρωμένη κίτρινη διαφήμιση του ΔΗΣΥ) προκύπτει τώρα στην Επ. Οικονομικών ότι δεν πήραν καν έγκριση από την ΕΕ για το νομοσχέδιο κ ότι θα χρειαστούν μήνες πριν εφαρμοστεί . Άξιος ο μισθός σας!

175886725 1635288540014167 3064959595868038355 N

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.