Πήρε άδεια ασθενείας και πήγε Ολλανδία να δει την ομάδα του

Ανάρτησε σέλφι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την κερκίδα του γηπέδου

Πήρε άδεια ασθενείας από τον δήμο και μετέβη στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του.

Μάλιστα, ο υπό αναφορά υπάλληλος, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο δήμο της Λευκωσίας, φρόντισε να διαφημίζει την παρουσία του στο γήπεδο (και απουσία του από την εργασία του), ανεβάζοντας φωτογραφία σέλφι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την κερκίδα του «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» στον αγώνα μεταξύ Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ.

Στους διαδρόμους ψιθυρίζεται ότι θα «κουκουλωθεί»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, για το περιστατικό έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες η Γραμματεία του δήμου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή.

Μάλιστα στους διαδρόμους του δήμου ψιθυρίζεται ότι η υπόθεση ενδέχεται να «κουκουλωθεί». Σημειώνεται ότι πρόσφατα σε άλλο μεγάλο δήμο της επαρχίας Λευκωσίας, υπάλληλος πήρε άδεια ασθενείας και εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία.

Μάλιστα πιάστηκε στα πράσα από συναδέλφους του, οι οποίοι μετέβησαν στην εταιρεία για εργασίες του δήμου. Επίσης όταν τους είδε παρέμεινε ατάραχος και προσφέρθηκε να τους εξυπηρετήσει.

Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με εργαζόμενους σε δήμους οι οποίοι πήραν άδεια ασθενείας, αλλά εργάζονταν αλλού ή πήγαν ταξίδι στο εξωτερικό. Το θέμα προβληματίζει αρκετές Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού ορισμένοι λαμβάνουν συχνά άδειες ασθενείας με αποτέλεσμα να εξαντλούν το περιθώριο κάθε χρόνο.

Κωνσταντίνος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.