Πήρε άδεια από το Υπουργείο Υγείας και εμβολιάστηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου (Φώτος)

Πήρε άδεια από το Υπουργείο Υγείας και εμβολιάστηκε κατά της νόσου covid-19 ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Ήρθε η ώρα και της δικής μου ηλικιακής ομάδας για το εμβόλιο. Έκανα το AstraZeneca. Νιώθω μια χαρά. Συγχαρητήρια στο νοσηλευτικό προσωπικό για την υποδειγματική του δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ήρθε σε επαφή με κρούσμα, αλλά έκανε PCR test με αρνητικό αποτέλεσμα

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ήρθε σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, ωστόσο υποβλήθηκε σε PCR test με αρνητικό αποτέλεσμα, όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του ΔΗΣΥ. Αναφέρεται επίσης ότι ο Αβ. Νεοφύτου ζήτησε και εξασφάλισε έγκριση από το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να μεταβεί σήμερα στην κρατική έκθεση για να εμβολιαστεί, όπως προνοεί το προγραμματισμένο του ραντεβού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει υποβληθεί στο τέταρτο κατά σειρά PCR test στις τελευταίες εννέα μέρες και με όλα τα αποτελέσματα αρνητικά». Αναφέρεται επίσης ότι «η επαφή του έκτοτε έχει κατά σειρά δύο αρνητικά PCR test». Ακόμη, αναφέρεται ότι «ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε πλήρη συνεννόηση και γραπτή επικοινωνία και έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο, μπορεί αύριο (σήμερα) και με βάση την ηλικιακή του ομάδα και μέσω του ραντεβού που έχει διευθετηθεί διά της ηλεκτρονικής πύλης να εμβολιαστεί στην κρατική έκθεση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνεργατών του, αλλά και του κοινού».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.