Πήρε €200.000 από γνωστή ναυτιλιακή εταιρία για την προεκλογική του εκστρατεία ο Ν. Χριστοδουλίδης (ηχητικό)

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης έλαβε το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ από γνωστή ναυτιλιακή εταιρεία ως βοήθεια για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος του επιτελείου του Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Υποστήριξε πάντως ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε συμφωνία του κ. Χριστοδουλίδη με την εν λόγω εταιρεία για ανταλλάγματα έναντι της εισφοράς.

Ο κ. Λετυμπιώτης ισχυρίστηκε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης δεν πήρε σεντ από τα κόμματα που τον στηρίζουν και βασίζεται σε ιδιωτικές εισφορές καθώς -κατά τον ίδιο- θέλει να είναι ανεξάρτητος.

Αρνήθηκε όπως είπε, εισφορές από άλλους επιχειρηματίες που ζήτησαν ανταλλάγματα σημειώνοντας ότι όλα έγιναν μέσα στο γράμμα και το πνεύμα της κείμενης νομοθεσίας.

Δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν πήρε κι αλλά πέραν των 200.000 από την εν λόγω εταιρεία.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Πρωτοπαπάς δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ότι η υποψηφιότητα Μαυρογιάννη προσπάθησε να πάρει λίγα από πολλούς.

Επεσήμανε ότι θα ήταν πολύ επιφυλακτικοί να λάβουν ένα πολύ μεγάλο ποσό από την οποιαδήποτε εταιρεία καθώς όσο καλοπροαίρετη και να είναι, αφήνει σκιές.

Κατάφεραν είπε, στα πλαίσια της εκστρατείας να δαπανήσουν στην καμπάνια ένα ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Ο κ. Πρωτοπαπάς άφησε αιχμές κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις δικές του δαπάνες που φαίνεται είπε να είναι πολύ ψηλότερες του ενός εκατομμυρίου εάν λάβει κάποιος υπόψιν το πόσες διαφημίσεις έβαλε στις πινακίδες κατά μήκος του οδικού δικτύου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy