Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες σήμερα σε μπυραρία στην Λεωφόρο Αθηνών στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 03.28 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά στην μπυραρία και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και τεσσάρων αναπνευστικών συσκευών.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.06.

Η πυρκαγιά ήταν στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο της μπυραρίας. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ο εξωτερικός στεγασμένος χώρος και ο εξοπλισμός του. Από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε και το εσωτερικό της μπυραρίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 22.19 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Αθηνών στην Πάφο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα, δύο αναπνευστικών συσκευών και εξαερισμός του διαμερίσματος.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.55 και εκδηλώθηκε σε ξύλινο καναπέ στο καθιστικό του διαμερίσματος. Την στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα βρίσκονταν 4 ανήλικα παιδιά που απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το μεγαλύτερο σε ηλικία 14 ετών . Δεν κινδύνεψε κανένας.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο του καθιστικού, στον καναπέ και μέρους της ηλεκτρικής εγκατάστασης με τον καπνό και τα θερμά αέρια να προκαλούν ζημιές στην βαφή του διαμερίσματος.

Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Ιουνίου 2018 μέχρι και τις 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 42 κλήσεις για βοήθεια , εκ των οποίων 21 αφορούσαν πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.