Πυρκαγιά σημειώθηκε χθες βράδυ σε όχημα μάρκας Toyota Ist, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο στεγασμένο χώρο στάθμευσης τριώροφης πολυκατοικίας, στην οδό Ιουστινιανού στο Καϊμακλί.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά στις 20:28 και για κατάσβεση της ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 οχήματα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21:05.
 
Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα επηρεάστηκε παρακείμενο όχημα μάρκας Toyota RAV 4 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πλησίον του εμπλεκόμενου οχήματος.
 
Έγινε προληπτικά εκκένωση της πολυκατοικίας καθότι καπνοί από την πυρκαγιά επηρέασαν εξωτερικά διαμερίσματα. Δεν κινδύνεψε κανείς.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλικτήρων νερού από το νερό των οχημάτων και  χρήση αριθμού αναπνευστικών συσκευών.
 
Η Αστυνομία διασφάλισε τη σκηνή κατά τη διάρκεια της νύκτας.
 
 Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση, για το τριήμερο από τις 06.00 της 4ης Αυγούστου  2017 μέχρι και τις 06.00 της 7ης  Αυγούστου 2017 ανταποκρίθηκε σε 74 κλήσεις για βοήθεια, από τις οποίες 31 αφορούσαν πυρκαγιές, 36 ειδικές εξυπηρετήσεις και 7 ψευδείς κλήσεις.