«Πληρωμένη» απάντηση Δαμιανού σε Τορναρίτη με «γεμάτους δρόμους από τανκς και ερπύστριες το 74’»

«Πληρωμένη» απάντηση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ, Νίκο Τορναρίτη, έδωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, σχετικά με αναφορές του πρώτου ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός «άνοιξε δρόμους για τη Δημοκρατία».

Μιλώντας στον Άστρα, ο κ. Δαμιανού, ανέφερε ότι μετά την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών όπου συζητήθηκε το θέμα των παράνομων παρακολουθήσεων, ο κ. Τορναρίτης τοποθετήθηκε με «ένα τρόπο που στη δική μας αντίληψη και συνείδηση ήταν ιδιαίτερα προκλητικός».

«Συγκεκριμένα, είπε επί λέξη ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός άνοιξε δρόμους για τη Δημοκρατία. Επειδή η απάντηση που του δώσαμε από το βήμα της Βουλής για ευνόητους λόγους δεν έπαιξε, θέλω να την επαναλάβω», ανέφερε ο κ. Δαμιανού.

«Στη μνήμη των πολιτών, η μόνη διασύνδεση των πατεράδων και των παππούδων αυτών που ίδρυσαν τον Συναγερμό, είναι οι γεμάτοι δρόμοι από τανκς και ερπύστριες το 74’.
Επομένως το να επικαλείται ο Συναγερμός άνοιγμα δρόμων και οδών για τη Δημοκρατία, είναι πρόκληση στο λαϊκό αίσθημα», τόνισε.

Ο κ. Δαμιανού συμπλήρωσε λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση η υπεράσπιση του κυβερνώντος κόμματος εν μέρει και του Προεδρικού, να είναι η επίκληση των αγώνων του Συναγερμού για τη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.