Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Επιτελείου του Σταύρου Μαλά στη Λάρνακα (photos)

Στην παρουσία εκατοντάδων υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά, ανάμεσα τους ο Δήμαρχος της Λάρνακας Αντρέας Βύρας και βουλευτές των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, πραγματοποιήθηκαν ψες Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, τα εγκαίνια του Εκλογικού Επιτελείου της Λάρνακας στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου.


 

Από το βήμα των εγκαινίων του Επαρχιακού του Επιτελείου στη Λάρνακα, ο Σταύρος Μαλάς,  επανέλαβε τη θέση του ότι η πόλη της Λάρνακας δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει ένα εκπαιδευτικό κέντρο, το οποίο θα αναλάβει την κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού τονίζοντας ότι ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος αποτελεί μέρος του οικονομικού επανασχεδιασμού της Κύπρου που εισηγείται ο ίδιος.

 

Ο Σταύρος Μαλάς έστειλε επίσης το μήνυμα ότι η δική του Προεδρία θα φέρει την ανανέωση σε πρόσωπα, πολιτικές και νοοτροπίες, την αξιοκρατία και ένα νέο ήθος στη διακυβέρνηση του τόπου, που θα αντιπαρατεθεί με τη διαπλοκή και τα κατεστημένα. Αναφερόμενος στις κοινωνικές προτεραιότητες του, ο Σταύρος Μαλάς υπογράμμισε ότι η εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας και η προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ιδιαίτερα σε σχέση με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, βρίσκονται στο επίκεντρο των προγραμματικών του θέσεων.

 

Τέλος, ο Σταύρος Μαλάς υπογράμμισε ότι η ευημερία και η βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου, προϋποθέτει μια ασφαλή Κύπρο χωρίς κατοχή και διαίρεση. Έκανε μάλιστα αναφορά και στις δυνάμεις στην τουρκοκυπριακή κοινότητα που αγωνιούν για το μέλλον της Κύπρου και την πορεία του Κυπριακού και διατράνωσε ότι ο ίδιος δεν θα παραπέμψει το Κυπριακό στις ελληνικές καλένδες. Ξεκαθαρίζοντας για άλλη μια φορά ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί  εγγυητικά και επεμβατικά δικαιώματα ή επικυριαρχία τρίτων πάνω στην Κύπρο, επανέλαβε ότι η συνέπεια σε αρχές είναι ο μόνος δρόμος για την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας και του λαού μας.

 

                           

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.