Πνίγηκε η Λεμεσός! Ανυπολόγιστες ζημιές (pics)

Σε πλήρη ακινησία τέθηκαν χθες κόσμος και οχήματα στην περιοχή του Μόλου και του κάστρου της Λεμεσού έπειτα από έντονα καιρικά φαινόμενα που οδήγησαν σε αποκλεισμό, πλημμύρες αλλά και ζημιές σε περιουσίες τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες.

Screen Shot 2018-02-17 At 7.58.18 Am Copy.jpg

Αυτοκίνητα έχουν παραλύσει σε κεντρικά σημεία της πόλης ενώ ζημιές σε καταστήματα και υποστατικά έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί το ύψος των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις βροχές που έπνιξαν στην κυριολεξία το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Οι Αρχές λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε από το βράδυ της Παρασκευής (16/02) στην πόλη και στην επαρχία της Λεμεσού, τέθηκαν σε πλήρη κινητοποίηση.

Zhmieslemesos.jpg

Τα τηλέφωνα στη Αστυνομία Λεμεσού πήραν «φωτιά» ενώ οι κλήσεις στην Πυροσβεστική αφορούσαν περιπτώσεις άντλησης νερών από υποστατικά, ρυμούλκησης ακινητοποιημένων οχημάτων και άνοιγμα οχετών.

Οι δρόμοι στο κέντρο της Λεμεσού πλημμύρισαν καθιστώντας κάποιους από αυτούς απροσπέλαστους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεμεσού και η Αστυνομία, βρίσκεται επί ποδός από τα ξημερώματα ενώ σχεδόν όλα τα περίπολα είναι στους δρόμους για να βοηθήσουν του πολίτες.

Plimireslim1.Jpg

Plimireslim2.Jpg

Plimireslim3.Jpg

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.