ΠΟΕΔ: Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες

Η Εργατική Πρωτομαγιά εδώ και 136 χρόνια, υπενθυμίζει σε όλες και όλους ότι τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες και θυσίες, αναφέρει, σε μήνυμα της με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΠΟΕΔ, προσθέτοντας ότι η εκπαιδευτική κοινότητα αναμφίβολα γνωρίζει από αγώνες και θυσίες ενώ διαχρονικά έχει αποδείξει ότι καταφέρνει να ξεπερνά τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται, με γνώμονα τη στήριξη του Δημόσιου Σχολείου και της Εκπαίδευσης.

Με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς, η ΠΟΕΔ σημειώνει για άλλη μια φορά ότι παραμένει στοχοπροσηλωμένη στην προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Ταυτόχρονα, απευθύνει προς τα μέλη της, καθώς και προς όλους τους εργαζομένους, μήνυμα αγώνα, αλληλεγγύης και προσήλωσης στις συνδικαλιστικές αρχές και αξίες.

«Η Εργατική Πρωτομαγιά, με ορόσημο την αιματηρή Πρωτομαγιά του 1886 στο Σικάγο, αποτελεί σύμβολο των αγώνων, των θυσιών και των διεκδικήσεων των εργαζομένων για εξασφάλιση αξιοπρεπούς εργασίας, προόδου, ευημερίας και βασικών εργασιακών δικαιωμάτων. Τιμούμε σήμερα όσους και όσες αγωνίστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματά, για την εργατική ειρήνη και αλληλεγγύη τόσο στην Κύπρο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο», προσθέτει.

Για άλλη μια φορά, καταλήγει η ΠΟΕΔ στο μήνυμα της, «η σημερινή μέρα υπενθυμίζει το χρέος μας, ώστε η συνδικαλιστική ιδέα να συντηρηθεί και να συνεχίσουν οι αγώνες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy