Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 45 ημερών σε 31χρονο από κοινότητα της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε αδίκημα που αφορά απρόκλητη επίθεση σε νεαρό, που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2018 στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 31χρονος τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 23ης Ιουνίου 2018 σε νυχτερινό κέντρο στο Παραλίμνι, επιτέθηκε απρόκλητα σε 25χρονο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ήπιο κεφαλοαιμάτωμα και απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.

Εξάλλου το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης επτά μηνών σε 24χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης (181μg℅ αντί 9μg℅), οδήγηση οχήματος αλόγιστα και επικίνδυνα, με υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 28/1/2020 στην επαρχία Αμμοχώστου. Το Δικαστήριο έλαβε υπόψιν εναντίον του 24χρονου και δεύτερη υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, που διαπράχθηκε στις 4/8/2019 επίσης, στην επαρχία Αμμοχώστου.