Ποινή φυλάκισης 16 ετών σε 22χρονο για τρεις βιασμούς στην Αγία Νάπα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 16 ετών, σε έναν 22χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά βιασμό τριών γυναικών στην Αγία Νάπα, αδίκημα που διαπράχθηκε από τον Απρίλιο μέχρι και τον Μάϊο του 2022.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, μεταξύ των ημερομηνιών 18 Απριλίου μέχρι και τα μέσα Μαΐου 2022, η Αστυνομία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τουρίστριες που διέμεναν στην Αγία Νάπα, σύμφωνα με τις οποίες τις πρωινές ώρες, ενώ περπατούσαν, ευρισκόμενες σε κατάσταση μέθης, άγνωστο νεαρό πρόσωπο, συγκεκριμένης περιγραφής, τις πλησίαζε, τις αγκάλιαζε και αφού τις οδηγούσε σε σκοτεινά σημεία, προχωρούσε σε βιασμό τους.

Ανακρινόμενος ο 22χρονος παραδέχθηκε τους τρεις βιασμούς των επισκεπτριών που υπέβαλαν καταγγελία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η υπόθεση να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου το οποίο σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου επέβαλε στον 22χρονο ποινή φυλάκισης 16 ετών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy