Ποινή φυλάκισης στον 33χρονο που έκλεψε τεφροδόχο

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 33χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε κλέψει την τεφροδόχο του παιδιού ζεύγους Σουηδών τουριστών. Η 35χρονη φίλη του απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, που αφορούσαν κλοπή και κακόβουλη ζημιά.

Ο 33χρονος, ο οποίος εξέφρασε μεταμέλεια για την πράξη του, οδηγήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε τη δεκάμηνη φυλάκιση του, για την υπόθεση, ενώ του επέβαλε άλλους πέντε μήνες φυλάκιση, ενεργοποιώντας ποινή με αναστολή οκτώ μηνών, που αφορούσε παλαιότερες υποθέσεις κλοπών.

Η 35χρονη φίλη του, που αν και τοποθετούσε τον εαυτό της στη σκηνή, αρνείτο εμπλοκή στην υπόθεση, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Η τεφροδόχος κλάπηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019 από το αυτοκίνητο ενοικιάσεων του ζεύγους, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στην περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη, με τον 33χρονο να παραδέχεται πως ήταν αυτός που έσπασε το τζάμι και άρπαξε τις τσάντες με τα προσωπικά αντικείμενα του ζεύγους.

Το ξύλινο κουτί με την τέφρα του 19χρονου εντοπίστηκε το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου, σε ανοιχτό χώρο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού παρά την έξοδο του χωριού Μονή και παραδόθηκε στους γονείς, οι οποίοι πραγματοποίησαν την ευχή του παιδιού τους και σκόρπισαν την τέφρα του στη θάλασσα της Λεμεσού.