Πόλεμος στην Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Ζελένσκι – Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι καταβάλλουν έντονες προσπάθειες στον τομέα της διπλωματίας για την εδραίωση της ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και ότι στόχος τους είναι να επιτευχθεί μόνιμη κατάπαυση του πυρός το συντομότερο δυνατό και ότι η συνέχιση του πολέμου δεν ωφελεί κανέναν.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να φέρει κοντά τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δηλώνοντας ότι συνεχίζουν να παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς τόσο στην Ουκρανία όσο και σε γειτονικές χώρες, ο Τούρκος Πρόεδρος υπογράμμισε τη σημασία της αποτελεσματικής λειτουργίας των ανθρωπιστικών διαδρόμων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.