Πόλη Χρυσοχούς: Δυναμικά μέτρα ετοιμάζουν οι κάτοικοι σχετικά με τα προβλήματα στο Νοσοκομείο

Δυναμικά μέτρα αντίδρασης ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Πόλης Χρυσοχούς σχετικά με τα προβλήματα στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ο δήμαρχος της Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή ανέφερε στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ότι σήμερα θα αποστείλουν νέα επιστολή στον πρόεδρο Αναστασιάδη, λέγοντας ότι δοθεί προθεσμία μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Όπως είπε, κατά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη των κοινοταρχών στην Πόλη Χρυσοχούς αποφασίστηκε, ότι σε περίπτωση που δεν λάβουν απάντηση από τον πρόεδρο και τον Υπουργό Υγείας τότε θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους. Μάλιστα είπε ότι τα δυναμικά μέτρα θα αρχίσουν στην Πόλη Χρυσοχούς, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε Πάφο αλλά και Λευκωσία. Ο κ. Παπαχριστοφή είπε χαρακτηριστικά ότι νιώθουν προδομένοι, σημειώνοντας ότι οι κυβερνώντες τους ξεγέλασαν και δεν προχώρησαν στο άνοιγμα θαλάμων στο νοσοκομείο της περιοχής, που είχαν κλείσει λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα, είπε ότι χθες στη σύσκεψη τέθηκε επί τάπητος και το θέμα της αστυνόμευσης της περιοχής. Εξέφρασε την ελπίδα ότι τους επόμενους μήνες θα μεταφερθούν περισσότεροι αστυνομικοί στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σχολιάζοντας την απόφαση των κοινοταρχών της Πόλης Χρυσοχούς, ο πρόεδρος της ΟΣΑΚ Μάριος Κουλούμας είπε ότι η πολιτεία πρέπει μέσα από στρατηγικό σχεδιασμό να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε όλους τους κατοίκους της Κύπρου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.