Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ – Ανακοίνωση με μπηχτές κατά Ν. Χριστοδουλίδη

Το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνεδρίασε την Πέμπτη και ανασκόπησε την πορεία προς τις Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου 2023, εκφράζοντας ισχυρή πεποίθηση ότι η όποια προσπάθεια αποδυνάμωσης και διάσπασης του ΔΗΣΥ, θα λάβει ηχηρή απάντηση.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι στη διάρκεια της συνεδρίασης επιβεβαιώθηκε η πλήρης κινητοποίηση όλων των τμημάτων, επαρχιακών και τοπικών δομών του Δημοκρατικού Συναγερμού γύρω από το στόχο της εκλογής του Προέδρου της παράταξης Αβέρωφ Νεοφύτου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά και η αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

“Στις εκλογές του Φλεβάρη θα επιλέξουμε τον πιο ικανό να διαχειριστεί την οικονομία, και την προοπτική της πατρίδας μας. Θα επιλέξουμε Πρόεδρο που θα συνεχίσει την προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη και της κυβέρνησής του, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και θα φέρει μια αισιόδοξη επόμενη μέρα στους πολίτες”, αναφέρεται.

Προστίθεται πως ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας.

Παράλληλα, αναφέρεται, το Πολιτικό Γραφείο εξέφρασε την ισχυρή του πεποίθηση ότι η όποια προσπάθεια αποδυνάμωσης και διάσπασης του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα λάβει ηχηρή απάντηση από το σύνολο των στελεχών, μελών, φίλων και υποστηρικτών της παράταξης.

“Σε αυτό το πλαίσιο το Πολιτικό Γραφείο, επιβεβαίωσε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν είναι κόμμα διαγραφών. Είναι όμως κόμμα Αρχών και Αξιών”, σημειώνεται.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι στελέχη που παραβιάζουν τις συλλογικές αποφάσεις και επιλογές, θέτουν εαυτούς εκτός κόμματος.

“Και άλλοι στο παρελθόν επέλεξαν να σταθούν απέναντι στην ιστορική μας παράταξη, χωρίς ποτέ να καταφέρουν να την πλήξουν”, αναφέρεται

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.