Από πολιτικούς χώρους πέραν του ΑΚΕΛ η στήριξη στην υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη

Ονομαστικά και επώνυμα, χωρίς φόβο και με πάθος άνθρωποι από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο ρίχνονται στη μάχη για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη γιατί πιστεύουν ακράδαντα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει αυτή η υποψηφιότητα, αλλά και γιατί πιστεύουν ότι μόνο αυτή η υποψηφιότητα μπορεί να δώσει το στίγμα της προοδευτικής αλλαγής στη διακυβέρνηση του τόπου.

Τον περιβάλλουν με απόλυτη σιγουριά και εμπιστοσύνη για τη συνέπεια, την εργατικότητα, την εντιμότητα και κοινωνική ευαισθησία του, γιατί ακούει τους ανθρώπους και νιώθει τα προβλήματά τους.

Δείγμα αυτής της ευρείας στήριξης έδωσαν με συνεντεύξεις τους στην «Κυριακάτικη Χαραυγή» τέσσερις άνθρωποι που δεν προέρχονται από το χώρο του ΑΚΕΛ:

η Βανέσσα Κυπριανού (Σύμβουλος Επικοινωνίας, υποψήφια ΔΗΚΟ Λεμεσού στις Βουλευτικές 2021),

ο δρ Νίκος Ζάμπογλου (Ογκολόγος),

ο Χρίστος Γιαννούλης (Σύμβουλος Επιχειρήσεων)

και ο Λεύκιος Δοράτης (Εκπαιδευτικός, πρώην επαρχιακός γραμματέας ΕΔΕΚ Λεμεσού).

Πλέκουν το εγκώμιό του για την ποιότητα του ανδρός, τον χαρακτηρίζουν μετρημένο, καλλιεργημένο, σοβαρό, έντιμο και ειλικρινή, ικανό να κυβερνήσει μακριά από το βούρκο της διαφθοράς και της διαπλοκής.

«Τώρα είναι η στιγμή να δώσουμε την προεδρία της Δημοκρατίας σ’ έναν άνθρωπο με διαφορετικό μείγμα εμπειρίας και ικανοτήτων, σ’ έναν άνθρωπο που διαθέτει την προσωπικότητα και την κρίση μακριά από κομματικούς επηρεασμούς να επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα οδηγήσουν την Κύπρο στην επόμενη πενταετία. “Ναι” στον Ανδρέα με απόλυτη σιγουριά και εμπιστοσύνη», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Δοράτης.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα είχαν δηλώσει στήριξη στην υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη με δηλώσεις και συνεντεύξεις τους στη «Χαραυγή» και πολλές άλλες προσωπικότητες από διαφόρους πολιτικούς χώρους όπως ο Σταύρος Μαλάς, η Άννα Θεολόγου, η Άννα Τσέλεπου, η Νίκη Ζάρου, ο Πανίκος Ξιούρουππας, ο Βασίλης Ελευθερίου, ο Βασίλης Πρωτοπαπάς και πολλοί άλλοι.

Αυτή η ευρεία στήριξη αναμένεται να εκφραστεί έμπρακτα με τη μαζική παρουσία αύριο στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας και άλλων προσωπικοτήτων πέραν του χώρου του ΑΚΕΛ, όπου ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα ξεδιπλώσει το όραμά του και θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.