Πωλητήριο για ένα Yugo…2.000 ίππων (Βίντεο)

Καμία σχέση με τα γνωστά Yugo δεν έχει το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες, καθώς έχει δεχτεί πάρα πολλές μετατροπέςΑν πάντα σας άρεσε να ξεχωρίζετε, ένα… κτηνώδες Yugo που πωλείται στο Marketplace του Facebook είναι η τέλεια λύση. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει κανένα δεσμό με ένα «απλό» Yugο καθώς ο κινητήρας του γνωστού μοντέλου έχει αντικατασταθεί όχι από έναν, αλλά από δύο V8 κινητήρες των 8.2 λίτρων.

Ο κάθε ένας από αυτούς αποδίδει 1.000 ίππους, οπότε η συνδυασμένη ισχύς τους ανέρχεται στους 2.000 ίππους, σε ένα αμάξωμα που ζυγίζει ελάχιστο βάρος! Εννοείται ότι το κάθε μοτέρ κινεί και από έναν άξονα. Το ένα έχει τοποθετηθεί μπροστά και κινεί τους εμπρός τροχούς και το άλλο έχει τοποθετηθεί πίσω, αναλαμβάνοντας την κίνηση των πίσω τροχών.

Σε τιμή… ευκαιρίας

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούνται και οι δύο κινητήρες μαζί αφού οι μικρές διαστάσεις του αυτοκινήτου επιβάλλουν τη χρήση κοινού συστήματος ψύξης, οπότε γρήγορα θα ανεβάσουν θερμοκρασία. Ακόμη και με… μόλις 1.000 άλογα πάντως, είμαστε σίγουροι ότι θα κινείται αξιοπρεπώς! Για να το αγοράσει κάποιος χρειάζεται 25.500 δολάρια και αρκετές δόσεις τρέλας.