Πολυβραβευμένη η εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd στα Cyprus Retail Excellence Awards για το 2021

Με μια εντυπωσιακή τελετή πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, τα φετινά Cyprus Retail Excellence Awards 2021 από την BOUSSIAS Cyprus. Ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς του επιχειρηματικού κόσμου, με στόχο την ανάδειξη των πρωτοπόρων στο χώρο αυτό. Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τα Cyprus HR Awards, τα Cyprus Responsible Business Awards και τα Cyprus Retail Excellence Awards για το 2021. Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, κυρίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Laiko Cosmos Trading Ltd κατάφερε να ξεχωρίσει με την επιχειρηματική της δραστηριότητα για άλλη μια χρονιά, κατακτώντας συνολικά 5 βραβεία. Ανάμεσα στα βραβεία που απονεμήθηκαν, η εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Grand Award – Retail Excellence Awards 2021, για την εξαιρετική της επιχειρηματική επίδοση την χρονια που μας πέρασε.


Η Laiko Cosmos Trading Ltd απέσπασε αλλα 4 βραβεία. Με Χρυσό βραβεύτηκαν οι διαφημιστικές εκστρατείες της ION και Perrier στις κατηγορίες «Διαφημιστική Εκστρατεία» και «Επιτυχημένο Λανσάρισμα Προϊόντος» για τις καμπάνιες «ΙΟΝ 50 Χρόνια στην Κύπρο» και «Perrier & Juice» αντίστοιχα. Στην κατηγορία «Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση», η Laiko Cosmos Trading Ltd κατέκτησε το Αργυρό βραβείο για τη στρατηγική της εταιρείας εν μέσω πανδημίας. Τέλος, Χάλκινο βραβείο έλαβε η Ζιβάνα ΛΟΕΛ στην κατηγορία «Διαφημιστική Εκστρατεία» για την καμπάνια «25 Χρόνια Ζιβάνα ΛΟΕΛ».

Εκ μέρους της εταιρείας, τα βραβεία παρέλαβαν οι Brand Managers που διαχειρίζονται τα brands που βραβεύτηκαν ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Πόλυς Πολυκάρπου, Εμπορικός Διευθυντής της Laiko Cosmos Trading Ltd, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της εταιρείας, και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην οικογένεια της Laiko Cosmos Trading όπου καθημερνά δίνει τον καλύτερό της εαυτό με στόχο την συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας.

Αυτά τα βραβεία, αποτελούν το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας που γίνεται αλλα και μια σημαντική αναγνώριση της σκληρής δουλείας που επιτελείται τα τελευταία χρονια στην Laiko Cosmos Trading Ltd. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί σαν μια από τις πιο ισχυρές και ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες διανομής, πώλησης και προώθησης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs) στην Κύπρο. Χαρακτηρίζεται διαχρονικά για την ικανότητα της να αναπτύσσει με μεγάλη επιτυχία τα brands που διαχειρίζεται, ενώ η φιλοσοφία της στηρίζεται στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.


Ταυτόχρονα, οι βραβεύσεις αυτές ανεβάζουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για την Laiko Cosmos Trading Ltd με στόχο την διατήρηση της ηγετικής της θέσης ως μια από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες διανομής, πώλησης και προώθησης τροφίμων και ποτών στην Κύπρο.Laiko Cosmos Awards

www.laikocosmos.com

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.