Πως απαντά το Υπουργείο Άμυνας στις καταγγελίες πρώην στελέχους της Ε.Φ. για σεξουαλική παρενόχληση

Οι καταγγελίες του πρώην Στελέχους της Εθνικής Φρουράς Μυριανθούλλας Παπασωκράτους για σεξουαλική παρενόχληση αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδείς και ως εκ τούτου το περιστατικό έκλεισε για την  Εθνική Φρουρά, δήλωσε ο Εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο Χρήστος Πιερή υποστήριξε ότι η κ. Παπασωκράτους είχε απασχολήσει την Εθνική Φρουρά για σωρεία υποθέσεων καθώς, όπως είπε, επικαλέστηκε στο παρελθόν ακόμη και απαγωγή από πολίτη της δημοκρατίας.

Ο κ. Πιερή ανέφερε ότι η κ. Παπασωκράτους αποστρατεύτηκε από τις τάξεις της Εθνικής Φρουράς το 2020 καθώς ήταν παραμένουσα στον ίδιο βαθμό για τρία χρόνια και η προαγωγή της δεν δικαιολογείτω λόγω χαμηλής απόδοσης και εξαιτίας των πολλών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει.

Ο κ. Πιερή ανέφερε ότι η κ. Παπασωκράτους αποτάθηκε με αλλεπάλληλες επιστολές στην Επίτροπο Διοικήσεως, το Γενικό Εισαγγελέα, τον ίδιο τον Υπουργό και όλοι οι θεσμοί όπως είπε, διαπίστωσαν ότι ο τρόπος που έδρασε η Εθνική Φρουρά στην διερεύνηση των καταγγελιών της ήταν ικανοποιητικός.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.