Πως κύλησε η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των χώρων εστίασης

Δεν είναι μέρες κερδών και οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης θα κάνουν θυσίες ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κέντρων Αναψυχής, λέγοντας ότι χθες κύλησε ήσυχα και ομαλά η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των χώρων εστίασης.

Ο Νεόφυτος Θρασυβούλου δήλωσε στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ότι ήταν μειωμένη η κίνηση στα εστιατόρια αλλά ήταν πιο αυξημένη η κίνηση σε μπαράκια και καφετέριες. Ο κ. Θρασυβούλου σημείωσε ότι είναι ακόμη μαζεμένος ο κόσμος προσθέτοντας ότι δυστυχώς χθες έπαιξε ρόλο και ο καιρός καθώς ήταν μια κρύα ημέρα για να βγουν οι πολίτες έξω.

Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου θα μπορούν να λειτουργούν και οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι. Στόχος, πρόσθεσε, είναι να δείξουν οι επαγγελματίες του κλάδου τον καλύτερο τους εαυτό και να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται και να σταλούν και τα κατάλληλα μηνύματα στο εξωτερικό προκειμένου να αρχίσουν και οι τουρίστες να έρχονται στην Κύπρο.

Όπως είπε, οι εξωτερικοί χώροι δεν βολεύουν αυτή την περίοδο αλλά σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν σημειώνοντας ότι χρειάζεται υπομονή.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.