Πως περιορίζουμε τη σπατάλη τροφίμων;

Πως περιορίζουμε τη σπατάλη τροφίμων;


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei



«Εν αμαρτία να πετάσσεις το ψουμί», έλεγαν οι παλαιότεροι.

Τι νιώθει πραγματικά ο καταναλωτής σήμερα όταν πετά στον κάλαθο των αχρήστων μέρος του φαγητού που περίσσεψε;

Δείχνει ο μέσος καταναλωτής να έχει αντίληψη του πόσο πρέπει να ψωνίσει; Πόσο φαγητό πετιέται από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης;

Μπορεί να γίνει λελογισμένη διαχείριση μέσω τοπικών ανταλλακτηρίων;

Τα ερωτήματα αυτά απαντά στο Astra web tv σύμβουλος του έργου LIFE FoodPrint Κυριάκος Παρπούνας. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life της ΕΕ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.