Πως περιορίζουμε τη σπατάλη τροφίμων;

Πως περιορίζουμε τη σπατάλη τροφίμων;

«Εν αμαρτία να πετάσσεις το ψουμί», έλεγαν οι παλαιότεροι.

Τι νιώθει πραγματικά ο καταναλωτής σήμερα όταν πετά στον κάλαθο των αχρήστων μέρος του φαγητού που περίσσεψε;

Δείχνει ο μέσος καταναλωτής να έχει αντίληψη του πόσο πρέπει να ψωνίσει; Πόσο φαγητό πετιέται από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης;

Μπορεί να γίνει λελογισμένη διαχείριση μέσω τοπικών ανταλλακτηρίων;

Τα ερωτήματα αυτά απαντά στο Astra web tv σύμβουλος του έργου LIFE FoodPrint Κυριάκος Παρπούνας. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life της ΕΕ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.