Που υπηρέτησες το 1974 με “τους χιλιάδες” κ. Κρίς;

Μεταξύ αυτών που δεν συγκρατήθηκαν, να παρέμβουν εκφράζοντας την άποψή τους για το πολυσυζητημένο πια “γλωσσάρι”, είναι και ο δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης, ο οποίος με τουιτ του, αναφέρει “το 1974 είχα τιμή να υπηρετήσω με χιλιάδες που έπεσαν ή αγνοούνται λόγω της παράνομης Τουρκικής εισβολής. Οι λέξεις και οι εμπνευστές τους που προτείνει το γλωσσάρι, αποτελούν τη μέγιστη προσβολή γι΄αυτοήυς. Η αντίδραση όλων είναι υποχρέωη έναντι τους και της πατρίδας”.

 

Τα σχόλια ήταν αναμενόμενα, καθώς μεταξύ αυτών, ζητήθηκε από τον κ. Τριανταφυλλίδη να πει που υπηρέτησε.

Ενώ ο ίδιος δεν θέλησε -όπως φαίνεται- να απαντήσει στην ερώτηση, το άτομο που του την υπέβαλε, συνέχισε λέγοντας “3 έφεδροι αξιωματικοί της αεροπορίας τον καιρό της εισβολής έπρεπε να αναλάμβανε ο καθένας την ομάδα του και την αποστολή του.Οι 2 που το έκαναν σκοτώθηκαν.

Ο τρίτος εν ονόματι Κρις Τριανταφυλλίδης ήταν χασιμιός και ξαφνικά βρέθηκε στη φρουρά του Κληρίδη.Τα συμπεράσματα δικά σας.

36969089_10160601327490181_6851266955098193920_N

 

Ενώ συνέχισε λέγοντας, “και μάλιστα το ένα στρατόπεδο της αεροπορίας στη Λακατάμια ονομάζεται Ανθυποσμήναγου Νικόλα Λοίζου τιμής ένεκεν στο πραγματικό παλικάρι. Ήταν ο ένας από τους δύο που πρόταξε τα στήθη του απέναντι στον Τούρκο εισβολέα για να καπαρτίζουν άλλοι τώρα”.

Το συγκεκριμένο σχόλιο φαίνεται να άφησε πολλές αιχμές, προκαλώντας μάλιστα αντιδράσεις αλλά και ερωτήματα, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν την οποιαδήποτε απάντηση από τον κ. Τριανταφυλλίδη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.