ΠΟΒΕΚ: Η ΑΗΚ να διευκολύνει τις επιχειρήσεις στην πληρωμή λογαριασμών

Σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο που οι επιχειρήσεις καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης για αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της Πανδημίας η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου έχει καθήκον και υποχρέωση να εξαντλεί όλα τα περιθώρια παροχής διευκολύνσεων προς τους καταναλωτές και όχι να προβαίνει στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, σκοτώνοντας επιχειρήσεις.

Τα πρωτόγνωρα μέτρα κατά της Πανδημίας με ολικά, γεωγραφικά και κατά επαγγελματική κατηγορία lock down, οι περιορισμοί στη διακίνηση, και τα αυστηρά πρωτόκολλα έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλοιό στην επιχειρηματική δραστηριότητα και κατά συνέπεια οδήγησαν στην κάθετη μείωση του κύκλου εργασιών.

Οι επιχειρήσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, όχι δεν θέλουν να πληρώσουν ενοίκια, λειτουργικά έξοδα, φορολογικές υποχρεώσεις και πολλά άλλα. Καλούμε την Αρχή Ηλεκτρισμού ως οργανισμό δημόσιας ωφελείας να επιδείξει τη μέγιστη ευαισθησία, αλληλεγγύη, δίδοντας στήριξη και χρόνο στις επιχειρήσεις για να μπορέσουν να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Διανύουμε περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και καμιά επιχείρηση δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τώρα είναι η ώρα η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.