Πουρνάρα: 24χρονη έγκυος κατήγγειλε ξυλοδαρμό για να χάσει το παιδί για να την εκδίδουν

Εικοσιτετράχρονη Αφρικανή που διαμένει στο κέντρο Πουρνάρα κατονόμασε συμπατριώτισσά της ότι την εξωθεί στην πορνεία, ενώ αυτή είναι πέντε μηνών έγκυος και μάλιστα αναφέρει ότι την κτύπησε με σκοπό να χάσει το παιδί, για να συνεχίσει να εκδίδεται.

Την καταγγελία – σοκ φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καταγγελία έγινε προχθές στους υπεύθυνους του Κέντρου και αμέσως παρενέβησαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι παρέλαβαν την έγκυο γυναίκα. Χθες ζητήθηκε η έκδοση εντάλματος σύλληψης για την ύποπτη.

Μάλιστα πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της καταγγελλόμενης και εναντίον της διερευνά αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων σεξουαλική εκμετάλλευση, μαστροπεία, και απόπειρα άμβλωσης.

Η παραπονούμενη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αφού παρουσιάζει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της τα οποία δεν οφείλονται στο κατ’ ισχυρισμόν κτύπημα που δέχθηκε. Εξετάστηκε από γιατρό, ωστόσο δεν φέρει οποιαδήποτε σημάδια από κτυπήματα. Σήμερα αναμένεται ότι θα παραληφθεί από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων ώστε να οδηγηθεί σε ασφαλές καταφύγιο για να εξεταστεί η πιθανότητα να πρόκειται για θύμα εμπορίας προσώπων.

Επίσης, σήμερα αναμένεται ότι η ύποπτη θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να ζητηθεί η κράτησή της, ενώ θα κληθεί να δώσει τις δικές της εξηγήσεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.