Πούτιν: Η ελίτ της Δύσης θυσιάζει τον υπόλοιπο κόσμο για να διατηρήσει την κυριαρχία της

Η ευθύνη για τις παγκόσμιες συνέπειες των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου και πιθανού λιμού σε ορισμένες χώρες, βαρύνει τις δυτικές χώρες οι οποίες, για χάρη της κυριαρχίας τους είναι έτοιμες να θυσιάσουν τον υπόλοιπο κόσμο, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με επίκεντρο την οικονομία την Πέμπτη, ο Πούτιν σημείωσε ότι αρκετές χώρες αντιμετωπίζουν ήδη τις απειλές του φάσματος του λιμού και πρόσθεσε ότι εάν συνεχιστούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η ΕΕ μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει συνέπειες που θα ήταν δύσκολο να αναστραφούν.


«Η ευθύνη γι’ αυτό βαρύνει πλήρως και πλήρως τις ελίτ των δυτικών χωρών που για χάρη της διατήρησης της παγκόσμιας κυριαρχίας τους, είναι έτοιμες να θυσιάσουν τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει με αυτοπεποίθηση τις εξωτερικές προκλήσεις, χάρη τόσο στην υπεύθυνη μακροοικονομική πολιτική των τελευταίων ετών όσο και στις συστημικές λύσεις για την ενίσχυση της οικονομικής κυριαρχίας και της τεχνολογικής και επισιτιστικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.