Πραγματοποιήθηκε η Πορεία Υπερηφάνειας (Φωτογραφίες)

Με σύνθημα «Together we Thrive – Μαζί θριαμβεύουμε» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Λευκωσία η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου 2023, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου 2023.

Η πορεία τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και του δημάρχου Λευκωσίας.

Η Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου χαιρέτισε την εμπλοκή, για πρώτη φορά, ενός στρατηγικού συνεργάτη, της Cyta, στο φεστιβάλ.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στο κτίριο Ηλέκτρα της Cyta, το οποίο φωτίστηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ο πρόεδρος της Accept, Νικόλας Τρύφων, εξέφρασε την ικανοποίηση της οργάνωσης για την εμπλοκή επιχειρηματικών εταίρων στην Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, η εμπλοκή επιχειρήσεων και ιδιαίτερα ενός σημαντικού οργανισμού όπως η Cyta, όχι μόνο βοηθά στην οικονομική στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αλλά κυρίως αποδεικνύει τη δέσμευση του επιχειρηματικού κόσμου για την προώθηση του σεβασμού και της ισότητας στην Κύπρο.

Την Πορεία Υπερηφάνειας στήριξαν επίσης η PwC Cyprus, η Grant Thornton Cyprus, η Antis Triantafyllides & Sons, η Bottega Amaro, η Flying Tiger, το Super FM, οι C. Savva & Associates, καθώς και η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου, η Ύπατη Αρμοστεία της Αυστραλίας και οι πρεσβείες της Σουηδίας και της Ολλανδίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy