Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Κύπρο: Υποκρισία από τη διεθνής κοινότητας – Δύο μέτρα και δύο σταθμά


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Η υποκρισία της διεθνούς κοινότητας γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτη, αφού τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν μιλάμε από τη μία πλευρά για ανθρώπινες ζωές και από την άλλη για τις ζωές των Παλαιστινίων, αναφέρεται σε ανακοίνωση από την Πρεσβεία του Κράτους της Παλαιστίνης στην Κύπρο.

Αναφερόμενη “στην «παρέλαση των σημαίων» στην κατεχόμενη πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, την Ιερουσαλήμ”, δηλώνει ότι “είναι ένα ετήσιο «έθιμο» των παράνομων Ισραηλινών εποίκων κατά το οποίο δεν πραγματοποιείται απλά μια παρέλαση. Αντίθετα, οι παράνομοι έποικοι τραμπουκίζουν και χτυπάνε ανελέητα ηλικιωμένους ανθρώπους, νεαρές και νεαρούς, παιδιά, κάθε Παλαιστίνιο ανεξαιρέτως”.

Κάνοντας εκτενή αναφορά στο δράμα των Παλαιστινίων, αναφέρει ότι “αυτή είναι η δική μας καθημερινότητα, λοιπόν. Γεμάτη σωματικά και ψυχικά τραύματα, γεμάτη πόνο, απώλεια και τρομοκρατία” και καλείται η διεθνής κοινότητα και τα πολιτικά κόμματα, καθώς και όλοι όσοι υπερασπίζονται την ανθρωπότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα “να ενεργήσουν ενάντια στις βαρβαρότητες, τη σκληρότητα και τις δολοφονίες από το κατοχικό κράτος του Ισραήλ για να σταματήσουν οι οργανωμένες τρομοκρατικές πράξεις εναντίον του λαού μας και να συμμορφωθεί με τους νόμους του Διεθνούς Δικαίου”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.