Στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την Ομόνοια αναμένεται σήμερα ο Νικολάι Μιχαΐλοφ. Ο 29χρονος τερματοφύλακας θα αποκτηθεί από τους «πράσινους», αφού ο τραυματισμός του Παναγή, αναμένεται να κρατήσει αρκετό διάστημα εκτός δράσης τον Κύπριο τερματοφύλακα.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων σήμερα.


Τον 29χρονο τερματοφύλακα τον αξιολόγησε θετικά ο Πάμποςε Χριστοδούλου, ενώ η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο και τον Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος εγγυήθηκε την ποιότητα του ποδοσφαιριστή στους παράγοντες της Ομόνοιας.

Ο Μιχαΐλοφ έχει συνεργαστεί με τον Ιβάιλο Πέτεφ, στην κοινή θητεία των δύο ανθρώπων στην Εθνική Βουλγαρίας την περίοδο 2014 και μετά. Επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Λιούπομιρ Γκεοργκίεφ Σεϊτάνοφ, δούλεψε για αρκετά χρόνια με τον Μιχαΐλοφ και έχει πει τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του παίκτη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα έχει την ευθύνη προπόνηση των τερματοφυλάκων της Ομόνοιας από εδώ και πέρα, αφού είναι συνεργάτης του Πέτεφ.

Για να εγγραφεί ο Μιχαΐλοφ η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας πρέπει να αποφασίσει για το ποιος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αποχωρήσει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να φύγει ένας ξένος ή κοινοτικός παίκτης. Η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα.

Η συνεργασία Μιχαΐλοφ και Ομόνοιας, θα ξεκινήσει μετά την υπογραφή των συμβολαίων και αφού ο παίκτης περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.