Προδρόμου: «Εκπαιδευτικοί της αριστεράς αυτοί που αντιδρούν για το βιβλίο-Να το διαβάσουν σπίτι τους»

Αρνείται να απαντήσει ο Προδρόμου για το ποιος έδωσε την οδηγία για σχίσιμο της σελίδας

Ο Πρόδρομος Προδρόμου δεν έχει κλείσει δύο χρόνια ως Yπουργός Παιδείας και έχει καταφέρει με τις ενέργειές του να διεκδικεί τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού από τον καιρό της ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μεταξύ άλλων στη σχεδόν δίχρονη θητεία του έχει καταφέρει ένα μπάχαλο και ράβε ξήλωνε στα σχολεία λόγω πανδημίας σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, διάκριση σε βάρος των κοριτσιών μαθητικής ομάδας Λυκείου καθώς δεν τις άφησε να μεταβούν για το Παγκόσμιο στη Βραζιλία, σε αντίθεση με αυτήν των αγοριών, κυνήγι μαγισσών που θα ζήλευε και χούντα απέναντι στον καθηγητή Τέχνης Γιώργο Γαβριήλ, ρατσιστικά συμβάντα εναντίον 14χρονης μαθήτριας από διευθυντή γυμνασίου στη Λάρνακα και τώρα το σχίσιμο σελίδας βιβλίου.

Σήμερα ο Υπουργός Παιδείας έδειξε για ακόμη μία φορά το ήθος του, καθώς σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Πολίτη,  «ξέσπασε» κατά της δημοσιογράφου και με περίσσια έπαρση επέμενε να μην απαντά στην ερώτηση «Ποιος έδωσε την οδηγία για σχίσιμο της σελίδας από το βιβλίο των Αγγλικών της Β΄Λυκείου».

Προσπάθησε να ταυτίσει τη δημοσιογράφο με την Τουρκία λέγοντας πως το ΥΠΕΞ της Τουρκίας υπερασπίζεται τα ίδια πράγματα με την ίδια.

Άκουσον, άκουσαν, έριξε το φταίξιμο στην Αριστερά και σε όσους αντέδρασαν για το εν λόγω θέμα.

«Όλοι αυτοί οι εκπαιδευτικοί και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, μπορούν να αγοράσουν τα βιβλία και να τα διαβάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ» είπε συγκεκριμένα ο Πρ. Προδρόμου.

Ακούστε πιο κάτω όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πρόδρομου στο ραδιόφωνο του Πολίτη 107,6:

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.