Πλήρης ανανέωση αναμένεται να έχουμε στο ρόστερ της Αλκής τη νέα περίοδο και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Από τη στιγμή που υπάρχει όμως Γενική Εκλογική Συνέλευση στις 29 Μαΐου, αυτό είναι το κύριο θέμα που απασχολεί άπαντες στην ομάδα. Όπως γράψαμε και χθες, ο Άντης Λόππας δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει στην προεδρία, όμως δέχεται έντονη πίεση από πολλές πλευρές.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το σκηνικό για τη διάδοχη κατάσταση και όπως όλα δείχνουν θα προκύψουν ορισμένες αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι. Αμέσως μετά το τέλος αυτής της διαδικασίας θα γνωστοποιηθούν περισσότερα πράγματα όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ. Ο Κώστας Σακκάς περιμένει να δει τις εξελίξεις που θα προκύψουν, ώστε να διαφανεί κατά πόσον είναι εφικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ομάδα.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει, ωστόσο αναμένεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις με τους υπόλοιπους, ώστε να διατηρηθεί ένας μικρός κορμός για τη νέα περίοδο.

Το σημαντικό στην περίπτωση της Αλκής που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι η ομάδα εκπέμπει υγεία όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι