Προεδρικές Εκλογές: Τέλος οι δημοσκοπήσεις και… τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων των προεδρικών εκλογών καθώς απομένει μια βδομάδα μέχρι τις προεδρικές της 5ης Φεβρουαρίου.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης επαναφέρει τα ζητήματα διαφθοράς και διεμήνυσε ότι δεν θα ξεχαστεί το θέμα της διερεύνησης των όσων περιλαμβάνονται στο βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ».

Ζητά από τον Πρόεδρο της Ανεξάρτηρης Αρχής κατά της Διαφθοράς να τον ενημερώσει για το πού βρίσκεται το θέμα της λήψης απόφασης για την έναρξη αυτεπάγγελτης έρευνας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου θέτει εκ νέου στο τραπέζι την πρόταση για ανοικτό ντιμπέητ με τη συμμετοχή του κοινού.

Ο  Νίκος Χριστοδουλίδης ετοιμάζεται για τη μεγάλη τελική προεκλογική του συγκέντρωση αύριο στην Κρατική Έκθεση, με την οποία κλείνει τον κύκλο των επαρχιακών συγκεντρώσεων του.

Τα μεσάνυκτα τερματίζεται με απόφαση το Γενικού Εφόρου εκλογών,  η δημοσίευση αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τις εκλογές.

Οι παραβάτες είναι ένοχοι ποινικού αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης υπόκεινται σε φυλάκιση μέχρι ένα χρόνο ή πρόστιμο μέχρι €5000 ή/και στις δύο ποινές μαζί.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy